We publiceren ons wekelijkse programma en andere informatie, zoals speciale opkomsten waarvoor het nodig is dat je je aan- of afmeldt,hier.

Scouting en Corona

Door een tekort aan vrijwilligers is het op dit moment niet haalbaar om wekelijks een activiteit te organiseren. Daarom is er nu om de week een opkomst. We hopen uiteraard zo snel mogelijk weer wekelijkse opkomsten te kunnen draaien. Kom jij ons team versterken? Kijk dan op de Vrijwilliger worden pagina.

Niet vergeten voor je naar de opkomst komt: de regels i.v.m coronavirus:

  • Thuis alvast naar het toilet gaan
  • Houd afstand tot andere bij het ophalen en brengen. Zorg ook dat er voldoende ruimte is voor de leden van de voetbalclub!
  • Buiten wachten bij het ophalen: bij slecht weer kun je wachten onder het afdak
  • Opkomsten vinden zo veel mogelijk buiten plaats
  • Bij aankomst, pauze en vertrek wassen alle leden hun handen
  • Bij klachten thuisblijven, ook met een negatieve corona-test

Bekijk hier wat er voor jouw speltak op het programma staat: 

 

Bevers (woensdag 15:00 - 16:30)

Afmelden bij Keisha Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Aanmelden Bever kamp

Datum Activiteit
Laden...


 

Welpen (zaterdag 11:00 - 13:00)

Afmelden bij Nikki Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Aanmelden Welpen kamp

Datum Activiteit
Laden...

 


 

Scouts (zaterdag 15:00 - 17:00)

Afmelden bij Ivo Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Datum Activiteit
Laden...


 

Explorers (zaterdag 19:00 - 21:00)

Afmelden bij Sven Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Datum Activiteit
Laden...