Jammer dat uw zoon/dochter geen lid meer wilt zijn van Scouting Voerendaal. Uitschrijven moet gedaan worden door onderstaand uitschrijfformulier te downloaden, te printen en op te sturen.

Scouting Voerendaal hanteert een opzegtermijn van een maand en opzeggen kan per begin van de eerstvolgende kalendermaand. Als u bijvoorbeeld op 15 april opzegt, dan zegt u op per 1 mei en betaald u de maand mei de laatste keer contributie. Uiteraard mag uw zoon/dochter de maand mei nog gewoon komen, u heeft daarvoor tenslotte betaald.

We doen ons best om de uitschrijving zo snel mogelijk af te ronden. Het kan zo zijn dat we nog telefonisch of per email contact met u opnemen. Geeft u in dat geval aan dat dit uitschrijfformulier opgestuurd is.

Heeft u uw zoon/dochter die met dit formulier wordt uitgeschreven, opgegeven voor activiteiten (die nog niet hebben plaatsgevonden), dan betekend deze uitschrijving niet dat hij/zij ook voor die activiteit is uitgeschreven. Een betalingsverplichting die u bent aangegaan voor die activiteit, blijft gelden. Neem contact op met de leiding om na te vragen of er nog een aanmelding voor een activiteit loopt.

  • Klik hier om het uitschrijfformulier te downloaden.