Dodenherdenking 2024

Begin augustus 2023 beleefden zes van onze leden het avontuur van hun leven op de World Scout Jamboree in Zuid-Korea. Het werd breed uitgemeten in de pers.

Al vanaf zijn dertiende is Xavier Limpens uit Ransdaal actief als vrijwilliger bij onze Scoutinggroep. Dat is op zijn minst uniek en sowieso heel bewonderenswaardig. Daarom ontving hij dinsdag 24 januari het jongerenlintje van de gemeente Voerendaal uit handen van wethouder Harry Coenen.

Mogen we jullie voorstellen aan Hans!

Dit jaar is er weer een Sint Maartens viering in Voerendaal. Met lampionnentocht en afsluitend Sint Maartens vuur!

Wist je dat je het programma & nieuws van Scouting Voerendaal ook kunt volgen met de app van Scouting?

Er waait een frisse wind bij onze Scouts! Het leidingteam is opgefrist en er komen nieuwe Scouts bij. Klik op 'Lees verder' voor het aanmeldformulier voor de informatiebijeenkomst.

Ben jij er ook weer bij?