Nieuws

Ook Scouting Voerendaal doet mee aan de Rabobank Clubsupport. Met een stem op onze vereniging help je ons activiteiten aan te bieden voor de jeugd van Voerendaal.

Het programma voor het nieuwe scoutingjaar staat online!

We sluiten het jaar traditioneel af met alle speltakken samen tijdens het DAS-event. 

In de spotlight: onze groepsbegeleidster Jolien!

Het is vanaf nu mogelijk om je aan te melden voor de zomerkampen!

Door de coronamaatregelen ziet het zomerkamp er dit jaar iets anders uit, maar het gaat gelukkig door in aangepaste vorm. Lees hier alle info!

Op zaterdag 9 november zal St Maarten Voerendaal verblijden met zijn bezoek.

Om 19.30 uur zal in de kerk van Voerendaal het verhaal van Sint Maarten worden verteld.

De jaarlijkse kerstopkomst begint dit jaar om 15.30 uur. We verzamelen in het HK om vervolgens gezellig op pad te gaan. Denk hiervoor aan warme kleding en goede schoenen. Bij terugkomst in het HK, staat ons een luxe kerstdiner te wachten. Vergeet dan ook niet om een gevulde bestekzak (bord, mok, mes, vork en lepel) mee te nemen. Tip van de leiding: voorzie je spulletjes van je naam, zodat je niks kunt kwijtraken. Rond 18.00 uur heeft iedereen zijn bordje weer leeggegeten en kan de kerst echt beginnen. Omdat we graag willen weten voor hoeveel man we eten moeten koken, is opgeven voor de Kerstopkomst noodzakelijk. Dat kan tot 8 december via deze link. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScMlgV6bPcWd5A9uzSVlWUuBq09UJHzUMRAEoKpKlMfIQE8Aw/viewform