Voor leden

Net als bij andere verenigingen zijn er bij Scouting Voerendaal afspraken over de kleding. Informatie hierover vind je op deze pagina.

Bij scouting Voerendaal hebben we bepaalde afspraken met elkaar gemaakt. Deze kunt u terugvinden in ons huishoudelijk reglement.

Wie denkt aan kinderen, jongeren en scouting, denkt direct aan spel, plezier en uitdagend leven. Niemand associeert deze woorden met grensoverschrijdend gedrag. Een verplichte verklaring omtrent gedrag (VOG) is één van de maatregelen die scouting Nederland getroffen heeft om binnen de organisatie een veilige omgeving voor kinderen te bieden. De gedragscode vind je hier

Vanaf je installatie behoor je écht tot je speltak. Wat de installatie precies is en hoe het in zijn werk gaat lees je hier!

Jammer dat uw zoon/dochter geen lid meer wilt zijn van Scouting Voerendaal. Uitschrijven moet gedaan worden door onderstaand uitschrijfformulier te downloaden, te printen en op te sturen.

Privacy Policy Scouting Voerendaal

Subcategorieën