Vrijwilliger worden

Kom een handje helpen bij Scouting Voerendaal! Met ons enthousiaste vrijwilligersteam zorgen we er elke week weer voor dat onze leden de leukste activiteiten kunnen doen. Onderhoud ons gebouw als lid van de klusploeg, zet je bestuurlijke kwaliteiten in in ons bestuur of ga aan de slag met de kinderen als speltak leiding. Liever iets eenmalig doen zoals een activiteit coördineren, helpen bij de grote schoonmaak of koken bij de kerstopkomst? Dat kan natuurlijk ook!

 Hieronder is een overzicht van verschillende vrijwilligersfuncties met extra uitleg. Heb je een eigen idee om input te leveren? Stuur ons een mailtje!

Vragen?

Wil je graag eerst een gesprekje over wat vrijwilligerswerk bij Scouting Voerendaal inhoud, of weet je nog niet precies welke taak bij jou past? Stuur ons gerust een mailtje: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hieronder staan enkele vrijwilligersfunctie binnen onze vereniging.

 

Openstaande vacatures:

Interesse in een andere vrijwilligersfunctie? Dat kan natuurlijk ook! Neem gerust contact met ons op!

Als speltakleiding bedenk, organiseer en voer je de wekelijkse opkomsten uit. De opkomsten zijn meestal op zaterdag, de tijden zijn afhankelijk van de speltak.

Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden om te helpen. Zo kun je komen helpen als KOKO (KerstOpkomst Kook Ouder), helpen met de grote schoonmaak of een van de andere opties!

Als bestuurslid zorg je dat de vereniging op rolletjes kan blijven lopen. De precieze taken hangen erg af van wat er op dat moment speelt binnen de vereniging en welke functie je binnen het bestuur hebt. In het Smoelenboek is het huidige bestuur te vinden.

Wij zijn op zoek naar jou! Klik hier voor onze vacatures

Zoals bij elke vereniging dienen zich ook bij scouting Voerendaal het hele jaar grote en kleinere klussen en klusjes aan. Ook ontkomen we niet aan (simpele) onderhoudswerkzaamheden aan en rondom ons gebouw.

In deze rubriek willen wij graag onze vrijwilligers aan jullie voorstellen en hen eens even in het zonnetje zetten.

xavierli

 ivo

Gooi je liever je organisatie-skills in de strijd? "Adopteer" dan een van de groepsactiviteiten (activiteit met alle speltakken)! Als GAC (Groeps Activiteit Coördinator) zorg je dat jouw activiteit weer een succes wordt. Leid ons gezellige kerstopkomst in goede banen of verzorg het jaarlijkse hutjestimmeren.