Vrijwilliger worden

Kom een handje helpen bij Scouting Voerendaal! Met ons enthousiaste vrijwilligersteam zorgen we er elke week weer voor dat onze leden de leukste activiteiten kunnen doen. Onderhoud ons gebouw als lid van de klusploeg, zet je bestuurlijke kwaliteiten in in ons bestuur of ga aan de slag met de kinderen als speltak leiding. Liever iets eenmalig doen zoals een activiteit coördineren, helpen bij de grote schoonmaak of koken bij de kerstopkomst? Dat kan natuurlijk ook!

 Hieronder is een overzicht van verschillende vrijwilligersfuncties met extra uitleg. Heb je een eigen idee om input te leveren? Stuur ons een mailtje!

Kijk ook een bij onze vacatures. Dat kan hier.

Vragen?

Wil je graag eerst een gesprekje over wat vrijwilligerswerk bij Scouting Voerendaal inhoud, of weet je nog niet precies welke taak bij jou past? Stuur ons gerust een mailte: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Op dit moment zijn wij op zoek naar een voorzitter en scoutsleiding! Klik hier voor meer info!

Speltakleiding

Als speltakleiding zorg je elke week weer voor een uitdagend programma met n voor je speltak. Samen met de andere leiding ben je verantwoordelijk voor de groep.

Lees meer...

Activiteit organiseren

Gooi je liever je organisatie-skills in de strijd? "Adopteer" dan een van de groepsactiviteiten (activiteit met alle speltakken)! Als GAC (Groeps Activiteit Coördinator) zorg je dat jouw activiteit weer een succes wordt. Leid ons gezellige kerstopkomst in goede banen of verzorg het jaarlijkse hutjestimmeren.

Lees meer...

Bestuur

Helpen met onze vereniging in goede banen te leiden? Kom bij het bestuur! Binnen het bestuur zijn verschillende functies zoals voorzitter, secretaris, penningmeester, gebouwbeheerder en algemene bestuursleden. In het Smoelenboek is het huidige bestuur te vinden.

Lees meer...

Overig

Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden om te helpen. Zo kun je komen helpen als KOKO (KerstOpkomst Kook Ouder), helpen met de grote schoonmaak of een van de andere opties!

Lees meer...

Klusploeg

Zoals bij elke vereniging dienen zich ook bij scouting Voerendaal het hele jaar grote en kleinere klussen en klusjes aan. Ook ontkomen we niet aan (simpele) onderhoudswerkzaamheden aan en rondom ons gebouw.

Lees meer...