We publiceren ons wekelijkse programma en andere informatie, zoals speciale opkomsten waarvoor het nodig is dat je je aan- of afmeldt,hier.

Scouting en Corona

Door een tekort aan vrijwilligers is het op dit moment niet haalbaar om wekelijks een activiteit te organiseren. Daarom is er nu om de week een opkomst. We hopen uiteraard zo snel mogelijk weer wekelijkse opkomsten te kunnen draaien. Kom jij ons team versterken? Kijk dan op de Vrijwilliger worden pagina.

Niet vergeten voor je naar de opkomst komt: de regels i.v.m coronavirus:

• Thuis alvast naar het toilet gaan
  • Houd afstand tot andere bij het ophalen en brengen. Zorg ook dat er voldoende ruimte is voor de leden van de voetbalclub!
  • Buiten wachten bij het ophalen: bij slecht weer kun je wachten onder het afdak
  • Opkomsten vinden zo veel mogelijk buiten plaats
  • Bij aankomst, pauze en vertrek wassen alle leden hun handen
  • Bij klachten thuisblijven, ook met een negatieve corona-test

Thuisopkomst januari 2021

Ook wij mogen t/m 19 januari niet bij elkaar komen. Als alternatief zullen er thuisopkomsten gehouden worden. Deze kun je thuis zelf uitvoeren, zo hoef je scouting toch niet te missen tijdens de lockdown!

2 januari 2020

Egg Drop Challange

Klik HIER voor de uitleg.

Bekijk hier wat er voor jouw speltak op het programma staat:

Spring naar beverprogramma
Spring naar welpenprogramma
Spring naar scoutsprogramma
Spring naar explorersprogramma

Bevers (woensdag 15:00 - 16:30)

Datum Opkomst
Welkom in hotsjitonia! 4 november De eerste beversopkomst! Vergeet je niet vooraf aan te melden, kijk voor meer info op de bevers-pagina
Knutselen voor de sint! 18 november
Lekker-nijen 2 december Neem een eigen bakje mee
Crea-bea voor in de boom 16 december
Kerstopkomst Opkomsten t/m 19 januari zijn afgelast. 19 december (dit is een zaterdag!)  De bevers en welpen starten om 15:30, bij ons eigen gebouw. Om 18:30 kunnen de bevers met goed gevulde maagjes weer worden opgehaald bij het gebouw.
  • We gaan een stukje lopen, dus zorg ook voor stevige schoenen
  • Bestekzak is dit jaar NIET nodig (in tegenstelling tot wat eerder gemaild is!)

Aanmelden kan hier: https://forms.gle/v9w97BDmwj8bEDPF7
Noa en Keet helpen de vogels de winter door Opkomsten t/m 10 februari zijn afgelast. 6 januari
Keet en Noa maken iets gezonds 20 januari
 Glas-in-lood 3 februari
carnavallen ! 17 februari

Welpen (11:00 - 13:00)

Op - komst 26 september
Het Grote Welpenuitje! 10 oktober
Joti/Jota 17 oktober
vakantie 24 oktober
Naar de maan! 7 november Neem een pet-fles mee! En als je het hebt een pingpong bal
Natuurwerkdag Geen opkomst! 14 november Het is nog niet zeker of dit door kan gaan i.v.m. de corona-regels. Het IVN zal hierover uiterlijk 1 week vooraf een besluit nemen. Als de natuurwerkdag niet doorgaat zal er deze week helaas geen vervangende opkomst zijn.
Doe oude kleren en stevige schoenen aan. Neem, als je dit hebt, je eigen werkhandschoenen en zaag (om te snoeien) en takkenschaar mee, voorzien van naam. Bijlen zijn niet toegestaan!
We beginnen om 10:00 en zijn klaar om 13:00. Neem dus een LuPa (lunchpakketje) mee! Verzamelen bij de kunderberg, kruissing van "Kersboomkensweg", "Kunderberg" en "Klein Weegske" klik hier voor google maps

De natuurwerkdag is dit jaar helaas afgelast!
Fikkie! 21 november
Hij komt! 5 december
Kerstopkomst Opkomsten t/m 6j februari zijn afgelast. 19 december De bevers en welpen starten om 15:30, bij ons eigen gebouw. Om 18:30 kunnen de welpen met goed gevulde maagjes weer worden opgehaald bij het gebouw.

Vuurwerk Opkomsten t/m 6 februari zijn afgelast. 2 januari
Bosspel Opkomsten t/m 6 februari zijn afgelast. 16 januari
Speeltuin! 30 januari
Koken 13 februari

Scouts (zaterdag 15:00 - 17:00)

Zweethut - de scouting-sauna 10 oktober
Joti/Jota 17 oktober
vakantie 24 oktober
Het tocht! Bosspel 7 november De tocht gaat niet door. We verzamelen dus gewoon om 15:00 bij ons HK!
Natuurwerkdag Opkomst gaat niet door! 14 november Het is nog niet zeker of dit door kan gaan i.v.m. de corona-regels. Het IVN zal hierover uiterlijk 1 week vooraf een besluit nemen. Als de natuurwerkdag niet doorgaat zal er deze week helaas geen vervangende opkomst zijn.

De natuurwerkdag is helaas afgelast dit jaar!
Instructievideo 21 november
Surpise! 5 december
Kerstopkomst Opkomsten t/m 6 februari zijn afgelast. 19 december De scouts starten om 16:30, bij ons eigen gebouw. Om 19:30 kunnen de scouts met goed gevulde maagjes weer worden opgehaald bij het gebouw. Tijden voor welpen+bevers zijn dus anders dan voor de scouts!

Fik d'r in Opkomsten t/m 6 februari zijn afgelast. 2 januari
Pionieren Opkomsten t/m 6 februari zijn afgelast. 16 januari
Het tocht, alweer! 30 januari Zorg voor weersbestendige kleding en stevige schoenen!
Koken 13 februari

Explorers (zaterdag 18:30 - 20:30)

Door

Opkomst