We publiceren ons wekelijkse programma en andere informatie, zoals speciale opkomsten waarvoor het nodig is dat je je aan- of afmeldt,hier.

Bekijk hier wat er voor jouw speltak op het programma staat:

Spring naar welpenprogramma
Spring naar scoutsprogramma
Spring naar explorersprogramma

Welpen (11:00 - 13:00)

Aanmelden voor het Welpen ZoKa kan HIER.

Datum Opkomst
29-02-2020 Geen opkomst i.v.m werving vrijwilligers Er is helaas (nog steeds) een groot tekort aan leiding en bestuursleden binnen onze vereniging. Daarom gaan de (huidige) vrijwilligers in plaats van de reguliere opkomsten werken aan de werving van vrijwilligers. Hierdoor komen de opkomsten van 29 februari helaas te vervallen.

Ben jij of ken jij iemand die graag lid wil worden van het bestuur, leiding wil worden (kan ook zonder iedere week aanwezig te zijn!) of de vereniging op een andere manier wilt helpen? Stuur ons dan een mailtje of spreek iemand van de leiding aan!
7 maart Jantje Beton Trek weersbestendige kleding en stevige schoenen aan! Meehelpen als ouder? Graag! Aaschuiven kan tijdens een opkomst of wanneer het je zelf uit komt tussen 2 en 7 maart. Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
14-3-2020 Insigne  AFGELAST! Zie mail voor meer info!
14-3-2020 NL DOET AFGELAST! Er wordt een nieuwe datum gezocht!

Wil je ons komen helpen op 14 maart 2020 tijdens NLdoet?

We willen graag een hout-opslaghok bouwen en wat achterstallige werkzaamheden in het gebouw klaren (denk hierbij aan o.a. het reinigen van de krukjes e.d.)         Je kunt je hier aanmelden:

21-3-2020

Speurtocht + ALV AFGELAST

Samen met paps, mams, opa, oma, ....! Klik hier voor meer info en om je aan of af te melden!
28-3-2020 Filmopkomst AFGELAST De Welpen en de Scouts gaan samen met andere groepen van de regio naar de film!
Aanmelden kan hier. Verzamelen om 09:30 bij het gemeentehuis in Heerlen (Geleenstraat 27, 6411 HP Heerlen). Om 12:00 kunnen de kinderen weer worden opgehaald.
4-4-2020 Kidsparty AFGELAST Afgelast door organisatie Kidsparty
11-4-2020

Insigne + uitreiking insignes

18-4-2020

Op komst!

22 t/m 25 juli 2020

Zoka

Kik hier om je aan te melden

Scouts (15:00 - 17:00)

Datum Opkomst
8 februari koken
15 februari Nestkastjes bouwen met het IVN Neem je fiets mee!
22 februari Geen opkomst ivm carnaval
29 februari Geen opkomst i.v.m werving vrijwilligers Er is helaas (nog steeds) een groot tekort aan leiding en bestuursleden binnen onze vereniging. Daarom gaan de (huidige) vrijwilligers in plaats van de reguliere opkomsten werken aan de werving van vrijwilligers. Hierdoor komen de opkomsten van 29 februari helaas te vervallen.

RSW voorbereiden

AFGELAST! Zie mail voor meer info!
14-3-2020

NL DOET

AFGELAST! Er wordt een nieuwe datum gezocht!
21-3-2020

Speurtocht + ALV AFGELAST

28 maart Filmopkomst AFGELAST De Welpen en de Scouts gaan samen met andere groepen van de regio naar de film!
4 april Het Grote Bedrijvenspel

RSW voorbereiden

Bosspel

8, 9 en 10 mei

RSW (AFGELAST)

Op 8, 9 en 10 mei 2020 worden door de scoutingregio zuid-oost Limburg de jaarlijkse RSW (Regionale ScoutingWedstrijden) geörganiseerd bij de sportvelden van Weltania. (Thuiswedstrijd dus!) Met Scouting Voerendaal zijn we natuurlijk ook weer van de partij! Om je aan te melden, vul je het formulier (LINK) in en stuur je het gezondheidsformulier (LINK) naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De aangemelde scouts krijgen na aanmelding meer informatie, onder andere over de samenstelling van de patrouilles. Houd rekening met een eigen bijdrage van rond de 20 euro. Meer informatie over de RSW vind je op hun website (LINK).(LET OP: zonder ingevuld gezondheidsformulier ben je niet aangemeld!)

19 t/m 25 juli

ZOKA

We zullen in de week van 19 t/m 25 juli verblijven op scoutinglabelterrein ''t Herrendal', in Mook. Binnenkort ontvangen jullie meer informatie over het zomerkamp en het aanmelden hiervoor, maar blok de datum dus alvast in je agenda! Het thema houden we nog eventjes geheim.

Explorers (18:30 - 20:30)

Door

Opkomst