We publiceren ons wekelijkse programma en andere informatie, zoals speciale opkomsten waarvoor het nodig is dat je je aan- of afmeldt,hier.

Bekijk hier wat er voor jouw speltak op het programma staat:

Datum Opkomst
26 oktober Sterren en Planeten De Welpen worden om 11:15 verwacht bij Scouting Welten, Smidserweg 5, 6419 CP Heerlen en kunnen om 14:30 opgehaald worden bij Scouting Bekkerveld, Benzenraderweg 190, 6417 SX Heerlen.
2 november Natuurwerkdag We gaan samen met het IVN snoeien in het bos op de landelijke Natuurwerkdag! We verzamelen om 10:00 links van de poort bij kasteel Puth. Als je eigen gereedschap hebt (handschoenen, zaag, takkenschaar) mag je deze mee nemen voorzien van naam. Vergeet ook niet een LuPa (lunchpakket) mee te nemen! Ook is het (net als altijd bij scouting) aan te raden om oude kleren en stevige schoenen aan te trekken. Om 14:00 zal er gezamelijk worden afgesloten waarna iedereen weer naar huis gaat.
9 november Sint Maarten Klik hier voor meer info
10 november Zwemwedstrijden Om 12:45 wordt je verwacht bij zwembad Otterveurd. Om 16:30 kun je weer worden opgehaald. Vergeet niet je zwemspullen, een handdoek en een LuPa (lunchpakket) mee te nemen! Aanmelden kan via deze link.  Let op! Mocht je onverhoopt na aanmelding toch niet meekunnen, laat dit zsm weten, anders moeten we je helaas het inschrijfgeld van 3,50 in rekening brengen.
16 november 100 jaar Wi-wa-Welpen
23 november Stop! motion
30 november Sinterklaas is Jarig
7 december Kerstversiering versieren
14 december Kerstopkomst Klik hier voor meer info.Opgeven noodzakelijk!
21 december Geen opkomst i.v.m. kerstvakantie
28 december Geen opkomst i.v.m. kerstvakantie

Scouts

Datum Opkomst
26 oktober Patrouilles in het bos!
9 november Sint maarten Meer info
10 november Regionale Zwemwedstrijden Om 12:45 wordt je verwacht bij zwembad Otterveurd. Om 16:30 kun je weer worden opgehaald. Vergeet niet je zwemspullen, een handdoek en een LuPa (lunchpakket) mee te nemen! Aanmelden kan via deze link.  Let op! Mocht je onverhoopt na aanmelding toch niet meekunnen, laat dit zsm weten, anders moeten we je helaas het inschrijfgeld van 3,50 in rekening brengen.
16 november olympische spelen
23 november Kleien
30 november Er op uit!

Uitstapje!

30.11.2019

Wat gaan we doen?

We gaan naar het Continium in Kerkrade.

Continium is een interactief doe- en ontdekmuseum waar je handen en ogen tekort komt voor alle leuke doestations, waarmee je zelf uitvindt hoe de wereld werkt. Naast de vaste tentoonstellingen, waarin je van alles leert over wetenschap en techniek, is er regelmatig een nieuwe wisselexpo. In de speciaal ingerichte Science Labs maak je zelf een stoere technische gadget die je mee naar huis mag nemen.

Waar, wanneer en hoe laat?

Op 30 november, beginnen wij iets eerder. Wij ontmoeten elkaar om 13:45 voor het Continium, Museumplein 2 6461MA in Kerkrade. Om 17:00 uur kun je weer opgehaald worden.

Wat moet ik nog weten?

We zien dit als een normale opkomst, dus we gaan er van uit dat jullie allemaal meegaan en er zijn geen extra kosten. Kun je niet mee, meld je dan zo snel mogelijk, maar in ieder geval voor 27 november af bij Luc of Nikki. Meld je je niet op tijd af, en ben je er toch niet bij, dan berekenen we de gemaakte (reserverings)kosten door. Dus geef duidelijk aan of je erbij bent of niet.

7 december Surprise! Meer info volgt!
14 december Kerstopkomst Klik hier voor meer info. Opgeven noodzakelijk!
  • klik hier voor de digi-DAS met het programma t/m 20 oktober 2019