We publiceren ons wekelijkse programma en andere informatie, zoals speciale opkomsten waarvoor het nodig is dat je je aan- of afmeldt,hier.

Scouting en Corona

Door een tekort aan vrijwilligers is het op dit moment niet haalbaar om wekelijks een activiteit te organiseren. Daarom is er nu om de week een opkomst. We hopen uiteraard zo snel mogelijk weer wekelijkse opkomsten te kunnen draaien. Kom jij ons team versterken? Kijk dan op de Vrijwilliger worden pagina.

Niet vergeten voor je naar de opkomst komt: de regels i.v.m coronavirus:

• Thuis alvast naar het toilet gaan
  • Houd afstand tot andere bij het ophalen en brengen. Zorg ook dat er voldoende ruimte is voor de leden van de voetbalclub!
  • Buiten wachten bij het ophalen: bij slecht weer kun je wachten onder het afdak
  • Opkomsten vinden zo veel mogelijk buiten plaats: trek dus lekker warme kleren aan!
  • Bij aankomst, pauze en vertrek wassen alle leden hun handen
  • Bij klachten thuisblijven, ook met een negatieve corona-test

Bekijk hier wat er voor jouw speltak op het programma staat:

Spring naar beverprogramma
Spring naar welpenprogramma
Spring naar scoutsprogramma
Spring naar explorersprogramma

Bevers (woensdag 15:00 - 16:30)

Datum Opkomst
Welkom in hotsjitonia! 4 november De eerste beversopkomst! Vergeet je niet vooraf aan te melden, kijk voor meer info op de bevers-pagina
Knutselen voor de sint! 18 november
Lekker-nijen 2 december Neem een eigen bakje mee
Crea-bea voor in de boom 16 december
Kerstopkomst Opkomsten t/m 19 januari zijn afgelast. 19 december (dit is een zaterdag!)  De bevers en welpen starten om 15:30, bij ons eigen gebouw. Om 18:30 kunnen de bevers met goed gevulde maagjes weer worden opgehaald bij het gebouw.
Niet vergeten:
  • Regenbestendige kleren meenemen: de opkomst is buiten!
  • We gaan een stukje lopen, dus zorg ook voor stevige schoenen
  • Bestekzak is dit jaar NIET nodig (in tegenstelling tot wat eerder gemaild is!)

Aanmelden kan hier: https://forms.gle/v9w97BDmwj8bEDPF7
Noa en Keet helpen de vogels de winter door Opkomsten t/m 10 februari zijn afgelast. 6 januari
Keet en Noa maken iets gezonds 20 januari   Tuisopkomst zoutdeeg
carnavallen ! 17 februari
 Daar zit muziek in! 3 maart  Neem een leeg flesje, een deksel van bijvoorbeeld een glas erwten en wortelen en een leeg blikje (conserven)
 Coole proefjes! 17 maart  Neem een leeg (plastic) flesje mee
Noa en Keet vieren Pasen 31 maart
 Crea Bea 14 april  Neem een bakje of broodtrommeltje mee
Ren je rot! 28 april
Opkomst met Fleur! 12 mei
Alles over de natuur, met Keet 19 mei Neem een glazen pot mee. (appelmoes-pot o.i.d.)
Noa's badge, deel 1 26 mei
Eindelijk installeren! 2 juni Meer uitleg via mail!
Noa's badge, deel 2 9 juni
Keet's spellenparadijs 16 juni
Noa's badge, deel 3 23 juni
Overnachting 2 juli Let op! Dit is een vrijdag! Hierover volgt via mail meer uitleg.
Noa's badge, deel 4 7 juli
Crea Keet! 14 juli

Welpen (11:00 - 13:00)

Als een lopend vuurtje 27 februari