Scouts

Tussen 11 en 15 jaar
Zaterdag 15:00-17:00
Leiding: Luc en Rion

Scouts spelen niet meer in een thema, zoals bij de bevers en welpen wel het geval is.Een Scout ontwikkelt z'n eigen talenten. Er is ruimte voor iedere Scout. Daarom is Scouting ook zo veelzijdig. Pannenkoeken bakken, zeilen, internetten, bruggen bouwen van touw en hout, zingen, kamperen onder een zeiltje, schminken, boogschieten, theater, vliegers maken... je kunt het zo gek niet bedenken!

Een van de allerleukste activiteiten is de RSW                               Scouts gaan uiteraard ook op kamp!

Scouts timmeren er op los!                                                                ....en zijn natuurlijk van de partij tijdens de JOTA-JOTI