Nu de donkere en koude dagen naderen , nadert ook de tijd om dat vette scouting Voerendaal t-shirt of een trui om lekker warm rond het kampvuur te zitten, te bestellen!

We hebben helaas geen fysieke pasmomenten meer in ons scouting gebouw, maar…..

je kunt via een online formulier de kleding bestellen. Op 1 december geef ik de bestelling door en laat via mail/app weten wanneer ze kunnen worden opgehaald in het scoutinggebouw. Wil je toch eerst even passen? Dan kun je contact met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.opnemen en maken we een afspraak om een trui of shirt te passen. De link naar het bestelformulier vind je hier.

Het is ook mogelijk om de een gebruikte blouse, gebruikt shirt of gebruikte trui aan te schaffen bij ons ‘winkeltje’. Leden die stoppen kunnen hun Scoutingkleding aan dit winkeltje geven, het winkeltje verkoopt ze aan nieuwe leden. Dit is voor ons een kleine aanvulling op de inkomsten. Kijk hier welke T-shirts of truien we op dit moment tweedehands aanbieden. Neem contact op als er iets voor je bij is.