Tijdens het eerste weekend van de herfstvakantie, organiseert de leiding voor het eerst een ouder/ kind-weekend voor alle Bevers, Welpen én hun ouders, natuurlijk. Tijdens het weekend gaan we allerlei supertoffe scouting activiteiten doen, met als doel om onze vereniging en scouting in het algemeen te leren kennen.

De activiteit begint zaterdagochtend om 10.00 uur en is zondagmiddag rond 12.00 uur weer afgelopen. ‘s Avonds slapen we normaalgesproken in tenten, behalve als het heel koud is, dan slapen we in de zaal. De kosten voor het weekend zijn 10 euro per ouder-kind-duo. Meer informatie volgt binnenkort per email.

Let op: Deelname aan deze activiteit is vrijwillig en alleen mogelijk door je per mail aan te melden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wanneer je niet deelneemt aan deze activiteit, is er geen opkomst i.v.m. de herfstvakantie.