Op 23 maart houdt Scouting Voerendaal haar jaarlijkse ALV en ook dit jaar doen we dit in de vorm van een voorjaarslunch!
Voorafgaand aan de lunch zal het bestuur iets meer vertellen over wat we als vereniging het afgelopen jaar allemaal hebben gedaan en wat de plannen zijn voor komend jaar.
Ook zal het zomerkamp ter sprake komen en is er uiteraard een gelegenheid voor vragen.
We verwachten alle bevers en welpen om 11:00 uur op het HK om de lunch voor te bereiden. Alle ouders zijn van harte uitgenodigd om 12:30 uur. Scouts en hun ouders zijn ook vanaf 12:30 uur welkom én na afloop van de ALV hebben de Scouts wel nog een eigen opkomst. We hopen jullie allemaal op 24 maart te zien! Meld hier even met hoeveel personen je komt.