Van 25 februari tot 9 maart vindt de landelijke Jantje Beton collecte plaats. Samen halen we geld op, zodat meer kinderen veilig kunnen spelen. Zo doen we iets goeds voor een ander en houden we er zelf ook nog iets aan over. 50% van de opbrengst is namelijk voor scouting!

Tijdens de opkomsten op 9 maart besteden alle speltakken hier aandacht aan. Er zijn daarom een aantal afwijkende tijden. De bevers sluiten op 9 maart aan bij de opkomst van de welpen. (12.30 tot 14.30 uur). Ook de Explorers hebben een andere opkomsttijd (welke tijd precies, wordt nog in overleg afgesproken tijdens een eerdere opkomst).

Omdat we tijdens de opkomsten niet bij iedereen langs de deur kunnen gaan, zijn we nog op zoek naar een aantal ouders die tijdens de collecteperiode een paar uurtjes in hun eigen straat/wijk willen collecteren. Dus; heb jij in de periode 25 februari tot 9 maart ergens een uurtje over voor het goede doel? Meld je dan direct bij Luc Pieters (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Het is ook super leuk om met je kind samen te doen!

Heb je onze collectant gemist?

Dan kun je ook online een bijdrage leveren! Gebruik daarvoor de online collectebus scoutingvoerendaal.nl/jantjebeton-online-collecte