Zoals jullie waarschijnlijk al hebben vernomen gelden er tot 1 juni verschillende maatregelen in verband met het corona virus. Daarom hebben we helaas moeten besluiten om de opkomsten tot 1 juni te schrappen. Dit doen we in lijn met het advies van Scouting Nederland.

Omdat wij dit als vrijwilligers ook erg jammer vinden voor onze jeugdleden, gaan we proberen om de week een opkomst-op-afstand te organiseren.

De precieze uitleg van de opkomst zal iedere week uiterlijk vrijdag op de website geplaatst worden. Zodra het online staat zal dit via mail bekend worden gemaakt.

Klik hier om naar het programma te gaan.

Vervallen opkomsten

Binnen deze periode vallen ook een paar bijzondere opkomsten, waaronder de kidsparty (4 april) en de RSW. Voor beide activiteiten zal dit jaar geen nieuwe datum gepland worden. De volgende RSW en Kidsparty zijn dus pas in 2021.

Zomerkamp

Vooralsnog gaan wij er vanuit dat alle zomerkampen gewoon door kunnen gaan. Meld je hier dus vooral ook nog voor aan. Mocht het zomerkamp toch later worden afgelast vanwege het coronavirus hoeft er ook geen bijdrage te worden betaald!
Aanmelden voor het Welpen ZoKa kan via deze link.
Aanmelden voor het Scouts ZoKa kan door een mail te sturen naar Luc (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).
Aanmelden voor het Explorer ZoKa kan via de leiding (Sven).

Contributie

Omdat er geen opkomsten zijn zal de contributie van april en mei worden gehalveerd. De helft die nog betaald worden zijn nodig om de vaste lasten van het clubgebouw en de contributie aan Scouting Nederland te betalen.

Vragen

Als je vragen hebt over vervallen opkomsten of over het ZoKa kun je, net als altijd, terecht bij de leiding van je speltak of op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.