Het voorjaar komt er aan en omdat een boel kinders overgevlogen zijn naar een andere groep en er wellicht anderen zijn die uit hun uniform zijn gegroeid of er nog geen bezitten, houden we weer een pasmoment op zaterdag 10 april, tussen de welpen en scoutsopkomst in ( 13.15 uur - 14.45 uur). Om een en ander coronaproof te laten verlopen wil ik jullie vragen om een tijd te reserveren, zodat er niet te veel mensen tegelijk binnen zijn. Dat kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Ik zou je willen vragen, indien je klachten hebt die bij corona passen, niet te komen en bij binnenkomst je handen te ontsmetten..
We hebben een een beperkt aantal tweedehands shirts , truien en blouses.
Voor alle nog niet geïnstalleerde nieuwe leden geldt dat de das en de scoutfit blouse (inclusief scouting Nederland en speltak insigne), verplicht is. Deze blouse kun je rechtstreeks bij de scoutshop bestellen , er komen dan wel nog verzendkosten bij, Je kunt naar de scoutshop gaan (Scoutshop Sittard), voordeel hiervan is dat je kunt passen en je blouse meteen meenemen. Je kunt je blouse en insignes ook op 10 april bij Edith bestellen (je bespaart dan de verzendkosten, maar let op! er zijn geen pas-exemplaren aanwezig. Tip! kijk eens op marktplaats.
.
Dassen , t-shirts zijn te passen /.bestellen op 10 april.
Ben je verhinderd op 10 april? geen nood, stuur even een mail en we proberen wat anders te regelen.
Groetjes Edith
Kan een afbeelding zijn van 1 persoon, staan en tekst