Omdat een boel kinders overgevlogen zijn naar een andere groep en er wellicht anderen zijn die uit hun uniform zijn gegroeid of er nog geen bezitten, houden we weer een pasmoment op zaterdag 28 september om 13.15 uur. We hebben een een beperkt aantal tweedehands shirts , truien en blouses.

Voor alle nog niet geïnstalleerde nieuwe leden geld dat de das en een scouting Voerendaal t-shirt of trui (vrijwillig) of de scoutfit blouse (welpen, scouts en explorers) (inclusief scouting Nederland en speltak insigne) Deze blouse kun je rechtstreeks bij de scoutshop bestellen (link), er komen dan wel nog verzendkosten bij, Je kunt naar de scoutshop gaan (Scoutshop Sittard), voordeel hiervan is dat je kunt passen en je blouse meteen meenemen. Je kunt je blouse en insignes ook op 28 september bij Edith bestellen (je bespaart dan de verzendkosten, maar let op! er zijn geen pas-exemplaren aanwezig.Tip! kijk eens op marktplaats.
Meer info over onze kleding vind je hier.verplicht zijn.
Dassen , t-shirts zijn te passen /.bestellen op 28 september.